4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 7 kg

13794 - 4Living

Har du svårt att sova? Prova att sova med ett tyngdtäcke!

849.00 kr
Ordinarie 1149.00 kr , du sparar 300.00 kr, (26%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
60 dagars öppet köp
49 KR FRAKT (FRITT ÖVER 800 KR)
Om du har svårt att slappna av när du ska sova eller i överlag har svårt att sova så kan det vara på sin plats att prova att sova med ett tyngdtäcke! Täcket skapar en trygg och avslappnad känsla i kroppen. Vikten hjälper hela kroppen att slappna av och det kan därmed hjälpa dig att somna lättare. Tyngdtäcket sprider ett mjukt, jämnt tryck över hela kroppen vilket upplevs av många som avslappnande. Täcket kan också verka lugnande om du rör dig mycket under sömnen och kan få det att kännas som att du fått en behaglig massage när du vaknar.
 
Sömnen är viktig för att du ska må bra och orka med vardagen. Dålig sömn och sömnproblem orsakar ofta ohälsa. Med bra sömn får du också en högre koncentrationsförmåga under dagen. För många skapar tyngdtäcket en trygghetskänsla och utjämnar humörsvängningar. 
 
Tyngdtäckets rekommenderade vikt är cirka 10% av användarens vikt. Den individuella uppelvelsen av vikten varierar emellertid mycket, varför den lämpliga vikten av täcket för dig kan avvika från den rekommenderade vikten. 
 
OBS! Tyngdtäcket lämpar sig inte för dig som har benfrakturer, andnings- eller omloppsbesvär, nedsatt andningsfuktion, svåra hudkomplikationer, klaustrofobi eller osteoporos. Du ska själv kunna avlägsna täcket för att förebygga farliga situationer. Tyngdtäcket ska ej användas av barn yngre än 5 år. Om du är gravid bör du rådgöra med din läkare innan du använder täcket.

Specifikationer

Storlek på produkt: 150 x 200 cm
Färg: Vit
Material: 100 % Bomull med 100% polyesterfibrer och fyllning mikroglasfiberpärlor
Ingår i förpackningen: 1 st 
Skötselråd: Endast fläckborttagning och vädring rekommenderas. Om täcker behöver omsorgsfull tvätt ska du vänligen beakta tvättmaskinenes viktbegränsningar. Tvättas i max 40°C. Använd inte sköljmedel. Hängtorka eller flattorka. Torka inte med torkumlare, stryk inte, ingen kemtvätt. Tvättmaskinernas viktgräns ska beaktas.
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: