4Living Matta Amalia 60 x 90 cm, Vit multifärgad

7774 - 4Living

En vacker bomullsmatta i vitt med vackra färginslag från 4Living

89.00 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
60 dagars öppet köp
49 KR FRAKT (FRITT ÖVER 600 KR)
En vacker slitstark matta vävd i bomull som med sitt stilrena och rogivande utseende kan hjälpa till att skapa harmoni i ditt hem. En matta ger en ombonad känsla i hemmet och förutom att vara stilren och snygg är den även ett mjukt underlag på golvet för dina fötter. Förutom att vara en snygg detalj i din inredning bidrar också mattan till att ljuddämpa ditt hem. Då denna matta är av bomull kan du lita på att den är tålig och slitstark men tänk på att den lätt kan flytta på sig på grund av det lätta materialet. Den är tålig nog att kunna vara både utomhus som inomhus. Mattan passar perfekt till de flesta rum och uterum på grund av hur lättskött den är!

Tips! Då denna matta är av bomull kan du lita på att den är tålig och slitstark men tänk på att den lätt kan flytta på sig på grund av det lätta materialet. Köp därmed halkskydd att ha under mattan så den håller sig på plats.
 
Märke: 4Living
Material: 100% Bomull
Beskrivning: Slitstark bomullsmatta, 1,3 kg/m2
Mått: 60 x 90 cm
Färg: Vit med färginslag
Skötselråd: Handtvätt 30°C. 
Bra att tänka på: Förutom att den kan handtvättas i 30°C är det lätt att endast piska mattan utomhus för att få den att kännas som ny igen! En fördel med en trasmatta! 
 
Tipsa

Egenskaper

Färg
Flerfärgad
Färg
Vit
Material
Bomull
Pris
50-99
Storlek
60x90 cm
Varumärke
4Living

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: