Maku Tryckkokare 6 L

8170 - Maku

Med denna stilrena tryckkokare kan du laga mat medan du är på jobbet och ha fantastisk mat redo när du kommer hem! Snabbare, hälsosammare och välsmakande!

499.00 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Betala säkert med Klarna
1-3 dagars leveranstid
60 dagars öppet köp
39 KR FRAKT (FRITT ÖVER 699 KR)

Med denna stilrena tryckkokare i svart från Maku kan du tillaga din mat snabbare, smakrikare och hälsosammare! Du behöver endast förbereda ingredienserna och stoppa dem i tryckkokaren! Ställ sedan in önskad tid och vips, så är den igång och sköter sig själv!

I en tryckkokare lagar du enkelt och snabbt läcker mat medan du bevarar smaken, vitaminerna och näringsämnena i maten. Tryckkokaren kan laga din mat upp till en tredjedel av tiden det tar att laga den normalt. 

Det är dessutom mer ekonomiskt vilket gör det perfekt för den stora familjen eller för förberedelser av veckans matlådor! Förutom dessa fantastiska egenskaper bevarar den dessutom matens näring och smaker genom att det tillagas under tryck på kort tid och värme att det är svårt att misslyckas med en fantastiskt god måltid! I en tryckkokare kan du till exempel tillaga skaldjur och broccoli utan att göra dem till en puré, kyckling, nöt- och griskött, grytor m.m.. Bara fantasin som sätter gränser.

Tips! Tryckkokare - har blivit ett populärt fenomen världen runt och det finns tusentals recept att finna på internet! Så det finns mycket att laga med en tryckkokare! 

Märke: Maku
Mått: 24 x 14,8 cm. Rymmer 6 L. 
Färg: Svart
Material: Keramik, Aluminium
Ingår i förpackningen: 1 st
Skötselråd: Handdisk rekommenderas 

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: