Om oss

 

InteriorAvenyn är ett familjeägt e-handelsföretag som brinner för inredning och hemmet!

Där du får vara dig själv att uttrycka dig med din stil och personlighet. Där alla känner sig välkomna oavsett om det bjuds till fest eller en vanlig vardag. En plats där du längtar till!
Våran vision är att erbjuda ett brett sortiment av unika, väldesignade produkter till bra priser som passar de flesta plånböcker.
 
Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. Därför har vi valt att ha ett brett sortiment av köksinredning, heminredning och trädgårdsinredning av god kvalité till bästa pris, som hela tiden byts ut och förnyas. Vi vill även ge våra kunder bästa möjliga service och skänka er glädje varje gång ni öppnar ett paket från oss.
 
Så välkomna att njuta och hitta din personliga stil och favoriter av klassisk, stilrent och modern inredning för hela familjen.
 
Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på kundservice@interioravenyn.se. Du är även välkommen att följa oss via Facebook, Instagram och nyhetsbrev.
 
 
Bästa hälsningar
 
 
Johan och Johanna
 
 
HandelsAvenyn AB, organisationsnummer: 559183-8486